Oktav is een dienst van Moore Belgium

Moore Belgium is een accountancy- en consultingbedrijf dat de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener combineert met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. 

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat.

We steunen onze klanten door dik en dun en bieden hen graag een helpende hand bij alle aspecten van het ondernemerschap: van de opstart van het bedrijf doorheen hun groeifase, tot en met een eventuele overdracht. Ons advies gaat veel verder dan het louter cijfermatige. We willen een ervaren gids en trouwe ‘vriend aan huis’ zijn bij onze klanten. Samenwerken doen we in een geest en sfeer van kameraadschap. One team, one spirit.

Door onze doorgedreven expertise en met behulp van de moderne technologieën, laten wij boekhoudingen ook in real time meewerken. Via Oktav bieden wij ondernemers de mogelijkheid om hun business van zeer nabij op te volgen. Stukken die ons worden bezorgd, worden quasi onmiddellijk verwerkt. Zo hebben ondernemers steeds een up-to-date zicht op hun activiteiten. Altijd en overal via hun online dashboard.

Heb je als ondernemer meer nodig dan dit? Dan staan onze collega’s graag voor u klaar. Niets meer en niets minder. In het samen ondernemen staan we sterk!

Je kan ons bereiken op info@oktav.be of 03 210 85 11

Oktav - Moore Belgium
Mercatorstraat 48A
9100 Sint-Niklaas